+1
-345kudos
+1

Nog Een Keer (Nieuwe Maatregelen)

Deze singer/songwriter uit Eindhoven schreef zijn nieuwe single nadat hij hoorde dat Nederland een stap verder op slot ging tijdens de tweede corona golf.

Tijdens de lockdown sprak ik veel mensen die niet wisten wat ze met zichzelf aan moesten. Ze spraken over bepaalde theorieën die de overheid zou gebruiken om de mens ten onder te brengen. Dit was voor mij de reden om een nummer te gaan schrijven waarmee ik de frustratie van de mensen uit op een muzikale manier”

Hij heeft alle spanningen van angstige burgers die bang zijn voor een Apocalypse in zijn muziek verwerkt. Het bouwt zich stap voor stap op, tot de spanning explodeert gevolgd door hoopvolle melodieën. Dit toont het licht aan het einde van een cyclus en nieuwe kansen voor iedereen door samen te zijn en te blijven praten over de gemeenschappelijke deler.

Er zijn veel mensen die psychische problemen ervaren, alle regels beu zijn en niks kunnen doen. Deze mensen wil Max bereiken omdat hij iets voor hun wil betekenen met zijn muziek. En hij wil laten zien dat we met z’n allen zijn. Want samen staan we sterk en creëren we hoop.

| 24.834 views (0 views vandaag)
corona

Zie ook