Contact

Kies hieronder het onderwerp waarover je contact wil opnemen. Iets insturen kan via 'Uploaden of linktippen' in het menu.

Heb je een klacht over een bepaald filmpje of foto? Dat verbaast ons niks, daar ben je Nederlander voor. Kies dan ‘verwijderverzoek’ en VERGEET NIET te vermelden over welke post het precies gaat en je relatie tot deze content. Anders nemen we je klacht simpelweg niet in behandeling.

Ik mail over:

Dumpert logo
NieuwToppersDumpertTV

Aaaand Neeew! The scariest man on the planet.

Francis Ngannou doet het!
Zijn levensverhaal lijkt letterlijk het script van een film. Ngannou deed er 14 maanden over om van Kameroen naar Europa te komen. Hij werd 7 keer gepakt op de oceaan op zijn weg naar Spanje, en teruggestuurd naar de Sahara. Overleven deed hij met eten uit vuilnisbakken en uiteindelijk lukt het hem in Spanje aan te komen om vervolgens twee maanden in de gevangenis te verblijven. Eenmaal vrij vervolgt hij zijn weg als dakloze door in garages te slapen in Parijs.
Hier komt hij vervolgens voor het eerst in aanraking met boksen en uiteindelijk gaat Ngannou trainen in MMA om in 2013 zijn professionele debut te maken. Binnen 2 jaar ontvangt hij een uitnodiging om in de UFC te vechten om hier vervolgens de wereldtitel te veroveren op zaterdag 27 maart 2021. Een ongekend verhaal van iemand die enerzijds nog een groentje is, maar anderzijds een absolute ''Freak Of Nature''.