Contact

Kies hieronder het onderwerp waarover je contact wil opnemen. Iets insturen kan via 'Uploaden of linktippen' in het menu.

Heb je een klacht over een bepaald filmpje of foto? Dat verbaast ons niks, daar ben je Nederlander voor. Kies dan ‘verwijderverzoek’ en VERGEET NIET te vermelden over welke post het precies gaat en je relatie tot deze content. Anders nemen we je klacht simpelweg niet in behandeling.

Ik mail over:

Dumpert logo
NieuwToppersDumpertTV

De Otter, een legende keert terug

Beste Dumpert,
Allereerst gelukkig nieuwjaar!
Op 11 oktober 2015 hebben jullie de trailer van mijn eerste natuurfilm gedeeld, Het Noorderplantsoen. Deze stond bij jullie de hele dag bovenaan en kreeg uiteindelijk 172.291 views!
Daarna ben ik aan een nieuwe film begonnen. Dit keer over de otter. Van dit dier was in Nederland nog nooit een film gemaakt. En ik kwam er al snel achter waarom niet. Het dier is zeer schuw, voornamelijk nachtactief en mensen krijgen hem zelden te zien. Het duurde dan ook 4 jaar om de film af te ronden. De EO gaat hem morgen, 2 januari, uitzenden op NPO1 om 19:05. Ik hoop dat veel mensen de film gaan kijken. De otter was namelijk compleet verdwenen in Nederland. Door te investeren in de natuur kon de otter weer worden uitgezet. En nu is 2021 uitgeroepen als jaar van de otter om extra aandacht voor de bescherming van dit prachtige dier te vragen. Met deze film hoop ik daar aan bij te dragen. Zouden jullie daar bij willen helpen en de intro van de otterfilm willen posten?
Met vriendelijke groet,
Hilco Jansma