Contact

Klachten

Kies hieronder het onderwerp waarover je contact wil opnemen. Iets insturen kan via 'Uploaden of linktippen' in het menu.

Heb je een klacht over een bepaald filmpje of foto? Dat verbaast ons niks, daar ben je Nederlander voor. Kies dan ‘verwijderverzoek’ en VERGEET NIET te vermelden over welke post het precies gaat en je relatie tot deze content. Anders nemen we je klacht simpelweg niet in behandeling.

Ik mail over:

Dumpert logo
NieuwToppersDumpertTV

Rijschool doet brake test

Vandaag op de A2 t.h.v. Nieuwegein bij het verlaten van het tankstation wil ik de afslag nemen. Op het moment dat de zwarte Mercedes naast me komt te rijden (en duidelijk ook de afslag wenst te nemen) rijden we even ruim 90 en versnellende. Gezien de Mercedes van plan is om van baan te wisselen en ik op dezelfde rijbaan blijf, heb ik in dit geval voorrang. Uitvoegen had gemakkelijk voor of achter mij gekund, ruimte genoeg. Is dit een fout van de leerling? Helaas ben ik bang van niet. De instructrice van de lesauto heeft me onderworpen aan een brake test en op het moment van inhalen zat zij wild op haar voorhoofd te wijzen. Daarna verwisseld ze wederom van baan om bij het stoplicht rechtsaf te gaan (met knipperlicht nog naar links). Levensgevaarlijk!!