Contact

Kies hieronder het onderwerp waarover je contact wil opnemen. Iets insturen kan via 'Uploaden of linktippen' in het menu.

Heb je een klacht over een bepaald filmpje of foto? Dat verbaast ons niks, daar ben je Nederlander voor. Kies dan ‘verwijderverzoek’ en VERGEET NIET te vermelden over welke post het precies gaat en je relatie tot deze content. Anders nemen we je klacht simpelweg niet in behandeling.

Ik mail over:

Dumpert logo
NieuwToppersDumpertTV

Iron Mike Tyson klassieker

Deze zaterdag is het zover; Mike Tyson (54) stapt na 16 jaar weer de ring in om het in een 8-round exhibition op te nemen tegen mede hall-of-famer Roy Jones Jr.
Tyson is de jongste wereldkampioen zwaargewicht ooit (19 jaar oud). Op zijn 19e vocht hij eveneens in 1 jaar tijd 19 partijen, deze won hij allemaal op KO.
Na een lange periode op het verkeerde pad is Tyson inmiddels ruim een jaar zeer fanatiek in training en oogt hij fysiek weergaloos fit. (Google/YT).
Volgens de regels van een exhibition mag er morgen geen KO plaatsvinden maar zowel Tyson als Jones hebben al aangegeven dat dit sowieso wel het geval gaat zijn.