Contact

Kies hieronder het onderwerp waarover je contact wil opnemen. Iets insturen kan via 'Uploaden of linktippen' in het menu.

Heb je een klacht over een bepaald filmpje of foto? Dat verbaast ons niks, daar ben je Nederlander voor. Kies dan ‘verwijderverzoek’ en VERGEET NIET te vermelden over welke post het precies gaat en je relatie tot deze content. Anders nemen we je klacht simpelweg niet in behandeling.

Ik mail over:

Dumpert logo
NieuwToppersDumpertTV

Je bent een kech!

eindelijk mag ik jullie mijn eerste rap/ videoclip showen. Hier heb ik maanden aan gewerkt, het begon met een frustratie van mij af te schrijven wat ik rijmend deed. Later klonk het wel leuk leuk bij een freebeat die ik heb uitgekozen van Youtube. Toen ben ik met 2 jongens in aanraking gekomen en Sergio vertelde mij dat hij wel een videoclip voor mij wil maken. Waar ik natuurlijk ontzettend enthousiast over was. Wij hebben een ontzettend leuke plek bij de Lek in Utrecht uitgekozen om te gaan shooten. Die dag was het prachtig weer. En alles liep voorspoedig. Mijn rap gaat over hoe ik mannen tegenwoordig vrouwen vind belagen, al dan niet in het echte leven als in de raps en tracks van tegenwoordig. Daar kwam mijn frustratie vandaan en moest het op papier zetten. Ik ben erg trots op het eindresultaat ! Ik hoop dat jullie het ook leuk vinden en geniet ervan !!!!!!!