Contact

Kies hieronder het onderwerp waarover je contact wil opnemen. Iets insturen kan via 'Uploaden of linktippen' in het menu.

Heb je een klacht over een bepaald filmpje of foto? Dat verbaast ons niks, daar ben je Nederlander voor. Kies dan ‘verwijderverzoek’ en VERGEET NIET te vermelden over welke post het precies gaat en je relatie tot deze content. Anders nemen we je klacht simpelweg niet in behandeling.

Ik mail over:

Dumpert logo
NieuwToppersDumpertTV

TU/e-student ontdekt zeven beveiligingslekken in Thunderboltverbinding

Masterstudent van de Technische Universiteit Eindhoven ontdekt zeven beveiligingslekken bij de systemen die op Windows of Linux draaien. Het enige wat de aanvaller nodig heeft, is vijf minuten ongestoorde toegang tot de computer, een schroevendraaier en wat gemakkelijk draagbare hardware. Is hij eenmaal binnen, dan kan hij alle gegevens lezen en kopiëren. Zelfs als de harde schijf versleuteld is, de computer vergrendeld is, of zich in slaapstand bevindt. De aanval laat geen sporen na.
Intel is op de hoogte gebracht van het probleem en heeft inmiddels maatregelen genomen. Die zijn echter maar voor een beperkt aantal gebruikers beschikbaar.