Contact

Kies hieronder het onderwerp waarover je contact wil opnemen. Iets insturen kan via 'Uploaden of linktippen' in het menu.

Heb je een klacht over een bepaald filmpje of foto? Dat verbaast ons niks, daar ben je Nederlander voor. Kies dan ‘verwijderverzoek’ en VERGEET NIET te vermelden over welke post het precies gaat en je relatie tot deze content. Anders nemen we je klacht simpelweg niet in behandeling.

Ik mail over:

Dumpert logo
NieuwToppersDumpertTV

DUMPERTREETEN (212) + DENNIS VAN DER GEEST

Het is de raarste week in de geschiedenis van DumpertReeten, en nog nooit was het zo hard nodig om die ouderwets en keihard door midden te breken. Zelfs de pauperinternetverbinding van Nick kan ons niet tegenhouden! Deze aflevering hebben we Nick, René en wereldkampioen judo Dennis van der Geest klaar zitten in de studio en hangt Sylvana aan de lijn vanuit haar zelfisolatie. Entertainment, voor om te lachen. Voor al onze trouwe reaguurders die nu opgesloten zitten op hun zolderkamer, en deze week in het bijzonder voor alle totale helden in de zorg, de supermarkt, het onderwijs, bij de hulpdiensten en al die andere vitale sectoren. Vijfhonderdduizendmiljoen reeten voor jullie! En nu: zet je verstand lekker op nul, het is tijd voor DumpertReeten!

Dit zijn de filmpjes die worden gereet:
Ierse treinkaartjes zijn niet alleen om te reizen
in tijd van nood
Dit is voor al die hamsters
Ik ben klaar voor world war C
Tasjesdief spot makkelijke prooi
Schokkend shotje
Diefje tikje
Remtestje voor een vrachtwagen
Meisje kan in horrorfilm