Contact

Klachten

Kies hieronder het onderwerp waarover je contact wil opnemen. Iets insturen kan via 'Uploaden of linktippen' in het menu.

Heb je een klacht over een bepaald filmpje of foto? Dat verbaast ons niks, daar ben je Nederlander voor. Kies dan ‘verwijderverzoek’ en VERGEET NIET te vermelden over welke post het precies gaat en je relatie tot deze content. Anders nemen we je klacht simpelweg niet in behandeling.

Ik mail over:

Dumpert logo

Het koningshuis is illuminatie confirmed

hier is te zien dat in het symbolisme al werd voorspelt dat beatrix er in 2013 mee zou stoppen. het is heel simpel, de 33 staat voor de graad die ze heeft bij de vrijmetselaars, en ze is toevallig 33 jaar koningin geweest. nou ik vind het geen toeval, en dan ook nog op een huisartsenpraktijk met o.a. kinderopvang en apotheek. hmmm hebben jullie het 666 logo al gezien op de nieuwe medicijnen? ook toeval zeker, het zat ook al in die slang om de paal, maar die is wat onduidelijker, maar het nieuwe logo toont het. ik heb daar natuurlijk over gebeld met de voorlichting over medicijnen, maar die weten van niets. het bracht wel onrust bij iriszorg in Ede, maar er werd weinig meer mee gedaan.