Contact

Kies hieronder het onderwerp waarover je contact wil opnemen. Iets insturen kan via 'Uploaden of linktippen' in het menu.

Heb je een klacht over een bepaald filmpje of foto? Dat verbaast ons niks, daar ben je Nederlander voor. Kies dan ‘verwijderverzoek’ en VERGEET NIET te vermelden over welke post het precies gaat en je relatie tot deze content. Anders nemen we je klacht simpelweg niet in behandeling.

Ik mail over:

Dumpert logo
NieuwToppersDumpertTV
Welkom bij Dumpert, hier de huisregels!

Welkom bij Dumpert, hier de huisregels!

Huisregels

Welkom op dumpert, de allercoolste filmpjesportal van Nederland. Leuk dat u er bent. U maakt dumpert tot wat het is. Hier vindt u alle bizarre, grappige, schandalige en maffe video's van het internet. Kijk gerust rond op de website. U mag overal aanzitten. U kunt zelfs een comment plaatsen. Het zogeheten reaguren is echter niet vrijblijvend. We hebben te maken met wettelijke regels en daarnaast hebben we zelf zo onze ideeën over wat we wel en niet toestaan. Dumpert is ons kindje. We laten de sfeer niet door vervelio's verpesten. Reaguren betekent niet hetzelfde als een open platform. Daarom ziet u soms ergens -weggejorist- staan. Dat betekent dat uw reaguursel niet door de beugel kan. Een ban ziet er zo uit: - weggejorist en opgerot'. Bent u het er niet mee eens? Iedereen kan op een laagdrempelige manier een heersende videoportal beginnen, dus als u het allemaal maar belachelijk vindt raden we u aan zelf een youtube, tumbler en/of blogspot accountje aan te maken.

Vuistregel

Bedenk alvorens u meedoet of uw reactie of upload ook informatief en/of vermakelijk is voor anderen!

WAT WE NIET TOESTAAN

En u een ip-ban oplevert

Kaalkopjes

Racisme, antisemitisme, rabiaat extreem-rechts taalgebruik en bedreigingen.

Trollen

Posten onder verschillende namen met de bedoeling een discussie een bepaalde kant op te sturen, simpelweg 'trollen' genoemd. Gebruikt u een proxy, of wegwerpemailadres, dan kan het zijn dat we aannemen dat u minder goede bedoelingen heeft.

Analfabeten

Tenenkrommende taal- en spelfouten leveren u een ban op. Lees uw reactie terug alvorens te posten. Het (veelvuldig) gebruik van caps maakt u een schreeuwlelijk. Dit kan u een joris of ban opleveren.

Vervelio's

We staan dagelijks bloot aan flinke kritiek. Kritiek is goed, we zullen u niet de mond snoeren vanwege inhoudelijke kritiek. Maar vertel wel eens wat nieuws. Aanhoudende zeikreacties van hatertjes, niet bedoeld om een discussie te entameren, maar wel om dumpert te beschadigen of de sfeer te verpesten zijn niet lief. Dus comments zoals 'Waarom staat dit op Dumpert?' en 'Dit is niet Dumpertwaardig' leveren je een ip-ban op, u bent niet welkom. Ga weg.

Herhalio's

Autisten die eerdere reacties niet lezen maar vooral hun eigen commentje terug willen zien. Dit is uitermate saai voor andere bezoekers. Ook het oeverloos herhalen van eerder geplaatste comments (het zogenaamde flooden) is verboden.

Sexueel gefrustreerden

Vrouwelijke bezoekers stellen we erg op prijs. Laaghartige aanvallen in schuttingtaal, puur vanwege het feit dat een commenter zich bekend maakt als vrouw tolereren we niet. Aan seksueel gefrustreerde commenters hebben we geen behoefte. Zeker niet als bezoeksters en hun reactie door ons wél gewaardeerd worden. Teen +1 maar geen penisnijd op Dumpert!

Dombo's

Nietszeggende reacties. 'first post' of 'ja, het is me wat' of 'Dat is belachelijk!!' of 'Dat dit in Nederland mogelijk is', u snapt het wel. Domme, inhoudsloze, niet vermakelijke commentaren. Zeker als ze meerdere malen voor komen en het duidelijk is dat u de voorgaande reacties niet leest. Is saai voor ons en voor de rest, we sturen u terug naar Fok!

Slimmeriken

Het posten van privé-gegevens die iedereen toch wel kan vinden is niet stoer. Dumpert is geen telefoonboek. Niet doen dus.

Taalgebruik

We verwachten correct en foutloos Nederlands. Wie de taal niet beheerst, verzoeken we niet te reageren. Reacties in tenenkrommend Nederlands halen we weg en u krijgt een ip-ban. Een uitzondering geldt voor niet-native Dutch speakers en dyslectische mensen. Meestal gaat het hebben van een niet-boeiende reactie echter samen met slecht taalgebruik.

Over ip-nummers

Uw ip-nummer is het unieke nummer waaraan u door politie en soms door de redactieleden van dumpert te traceren en te identificeren bent. Dit nummer verschijnt niet bij uw reactie, bij de meeste fora en logs gebeurt dit al wel. Dat betekent niet dat we het nummer niet registreren en opslaan. Bij het overtreden van eerder genoemde regels staat het ons vrij uw ip-nummer wél bij uw reactie te zetten. Net als uw emailadres.

Reposts

Reposts zijn vervelend, maar er kan er altijd eentje tussen door sluipen. Wees niet bang om 'repost' te roepen in de comments. De upload zal vanzelf worden verwijderd. Maar let op: 'repost' roepen terwijl het geen repost betreft kan u op een -weggejorist- komen te staan. Ter verduidelijking: 'Hitler in de tram', dat dikke wijf dat op Homer Simpson lijkt en alle dolfijnenslachtingen zijn al eens eerder gepost.

Over discussie

Dumpert is ons speeltje. We maken het ter onzer en uwer vermaak (in die volgorde). Niets meer, niets minder. Dagelijks zetten we bakken leuke content online. Gratis. Zeuren over reclame is zinloos, tenzij u een paar miljoen euro aan ons wilt schenken. Wees ook niet boos als uw ingezonden filmpje niet online komt. De reden is vaak: stom, niet leuk, repost en/of iets anders. We hebben niet altijd even veel tijd voor diepgaande discussies hoe graag we dit ook willen. Denk dus even na voordat je begint te ranten.

Offtopic

Offtopic comments worden hooguit gedoogd. Het is aan het humeur van de moderator/redactie of deze blijven staan. Mocht u zich hier vaak schuldig aan maken kan dat u een ban opleveren.

Huilebalken

Dumpert is niet voor mietjes, we hebben een grondige hekel aan gejammer en gepiep en politiek correct gedrag. De redactie heeft simpelweg geen tijd om aandacht te besteden aan kleinzielig gejammer. We zijn het heus niet altijd eens met de inhoud van filmpjes. Maar het boeit ons niks dat u geschokt bent vanwege een dode kitten of een geweldadige faceplant. Wees zakelijk en duidelijk in uw communicatie, dan doen wij dat ook! Zo lossen we problemen het snelste op.

Gezeur

Het boeit ons niet als je dumpert stom, saai, vroeger beter en/of niet cohesie bevorderend vindt. Als je niet van filmpjes houdt of hier niet meer wil komen - hou de eer aan jezelf en vertrek.

Flamen

Flamen is leuk, als het maar vermakelijk is! Doe dus uw best. Een ordinaire scheldpartij is geen flame, u loopt het risico op een ban.

Bedreigingen

Met semi-geestige nekschoten en (fictieve) doodsbedreigingen begeeft u zich op zeer glad ijs. Ja, wij weten dat het grappig bedoeld is. Uw medecommenters moeten er wellicht ook hartelijk om lachen. Maar de werkelijkheid is dat de rechter alleen kijkt naar hoe uw 'slachtoffer' zich voelt en niet hoe u uw doodsbedreiging instak. Ten strengste verboden dus. Als het echt nodig is, doe (doods)bedreigingen dan alleen met wederzijdse instemming, eventueel onder het genot van een biertje. Een ironieteken kan veel ellende voorkomen!

Stalken

Gefrustreerde nobodies die denken dat ze dodenlijsten kunnen aanleggen, medewerkers en/of gebruikers van dumpert kunnen stalken, bedreigen en/of lastig vallen hebben aan ons een verkeerde. Hierin zijn we genadeloos. We leggen een dossiertje van jullie klootzakjes aan en zullen samen met politie/justitie u tot aan de poorten van de hel achtervolgen. Dit menen we serieus: Veiligheid van het personeel staat bij ons hoog in het vaandel. Wees dus gewaarschuwd.Tere zieltjes die in de comments lopen te miepen en vervolgens gaan klagen dat ze hard aangepakt worden, moeten dumpert simpelweg mijden.

Bedreig never-nooit-niet prominente personen of onderwerpen die op dumpert figureren. Dat levert u sowieso een permaban en in het ergste geval een arrestatie op!

Klachtencommissie

Heeft u een ip-ban of een volledige ontzegging op dumpert te pakken? U kan ons uw bezwaren mailen en dan komen we er samen wel uit!

Tot slot

De huisregels kunnen op ieder moment naar goeddunken van de redactie ter plekke aangepast worden. Beroepen op de regels is derhalve zinloos, wij hebben altijd gelijk.