Contact

Klachten

Kies hieronder het onderwerp waarover je contact wil opnemen. Iets insturen kan via 'Uploaden of linktippen' in het menu.

Heb je een klacht over een bepaald filmpje of foto? Dat verbaast ons niks, daar ben je Nederlander voor. Kies dan ‘verwijderverzoek’ en VERGEET NIET te vermelden over welke post het precies gaat en je relatie tot deze content. Anders nemen we je klacht simpelweg niet in behandeling.

Ik mail over:

Dumpert logo
NieuwToppersDumpertTV

De ziekte van Huntington

Lieve Dumpert, ik snap dat dit misschien niet in jullie programma past, maar ik ben Patricia en heb de ziekte van Huntington. Ik ga hier dood aan. Het erge is dat mijn zoon Max van 14 het waarschijnlijk ook heeft. De overheid geeft 0 euro aan steun uit ook andere geldverstrekkers zoals het Beatrixfonds/ spierfonds etc. geven niks.
Nu is er een medicijn in de maak en binnen 10 jaar kan er iets voor zijn. Deze 3 weken zijn er billboards langs de weg gezet en spotjes op tv om die 4 miljoen bij elkaar te krijgen. Allemaal zelf met het campangeteam gedaan, niks gekregen van de overheid.

Nu mijn vraag aan jullie: Zouden jullie het spotje willen plaatsen van mij en mijn zoon en de link willen plaatsen naar DOODGEZWEGEN.NL?

MVG Patricia