Contact

Kies hieronder het onderwerp waarover je contact wil opnemen. Iets insturen kan via 'Uploaden of linktippen' in het menu.

Heb je een klacht over een bepaald filmpje of foto? Dat verbaast ons niks, daar ben je Nederlander voor. Kies dan ‘verwijderverzoek’ en VERGEET NIET te vermelden over welke post het precies gaat en je relatie tot deze content. Anders nemen we je klacht simpelweg niet in behandeling.

Ik mail over:

Dumpert logo
NieuwToppersDumpertTV

Ebru Umar stuurt 5 mei-boodschap

Staande voor de seculiere wagon naar het westen van Atatürk spreekt Ebru Umar de lezers van GeenStijl (en haar Nederturkse nemesii) toe in een videoboodschap. Aangezien onze minister-president, die deze week weer kransen voor de vrijheid zal leggen op de Dam, star weigert om openlijk haar vrijheid te eisen door onze waarden te bepleiten bij Erdogan (dat is volgens Rutte namelijk "Bokito-gedrag"), hebben we Ebru zelf maar om een vrijheidsboodschap gevraagd. "Ik vind het afschuwelijk dat er mensen zijn in Nederland die een loopje nemen met vrijheid, ik snap werkelijk waar niet waarom ze denken dat vrijheid iets heel gevaarlijks is, waarom ze het anderen misgunnen, waarom ze denken dat het beperkt zou moeten worden. Vrijheid is het grootste goed wat er is en wij beseffen niet half hoe waardevol dat is." Cliché? Ieders favoriete columniste is inmiddels al tien dagen politiek gevangene in een kandidaat EU-lidstaat. Maar ze geeft de moed niet op: manicure, kapster, shoppen, het is eigenlijk beswelchill in Kusadasi. Maar trap niet in de zonnige schijn: het enige verschil tussen landarrest & een gevangenis, is dat je in het eerste geval nog steeds voor je eigen eten moet zorgen. Vrijheid is geen cliché