Contact

Kies hieronder het onderwerp waarover je contact wil opnemen. Iets insturen kan via 'Uploaden of linktippen' in het menu.

Heb je een klacht over een bepaald filmpje of foto? Dat verbaast ons niks, daar ben je Nederlander voor. Kies dan ‘verwijderverzoek’ en VERGEET NIET te vermelden over welke post het precies gaat en je relatie tot deze content. Anders nemen we je klacht simpelweg niet in behandeling.

Ik mail over:

Dumpert logo
NieuwToppersDumpertTV

Gewapende aanhouding na schieten op woning

Het is 2 juli 2015. Collega’s krijgen een melding om te gaan naar de Graafschap in Capelle aan den IJssel. Daar zou een verdachte in een woning zitten die even daarvoor op een woning in Delft heeft geschoten. Diverse eenheden worden direct naar de straat gestuurd. Uit onderzoek blijkt de vuurwapengevaarlijke verdachte daadwerkelijk in de woning aanwezig te zijn. De wijk wordt afgezet. Posities worden ingenomen door herkenbare en onherkenbare eenheden. De korpshandelaar en het arrestatieteam zijn opgeroepen. Tot die tijd is het buiten het zicht van de woning wachten… Dan ineens gaat het snel. Agenten in burger zien de verdachte naar buiten komen. Via de portofoon wordt dit aan de collega’s doorgegeven. Wachten is geen optie. Met de omwonenden en je eigen veiligheid in het achterhoofd moet er direct gehandeld worden. Kijk met ons mee naar een video waarin collega’s via een BTGV een verdachte van een schietpartij aanhouden.
(Via het kanaal van Politie #PRO247)