Contact

Kies hieronder het onderwerp waarover je contact wil opnemen. Iets insturen kan via 'Uploaden of linktippen' in het menu.

Heb je een klacht over een bepaald filmpje of foto? Dat verbaast ons niks, daar ben je Nederlander voor. Kies dan ‘verwijderverzoek’ en VERGEET NIET te vermelden over welke post het precies gaat en je relatie tot deze content. Anders nemen we je klacht simpelweg niet in behandeling.

Ik mail over:

Dumpert logo
NieuwToppersDumpertTV
Gezocht: Maastrichtse aanrander

Gezocht: Maastrichtse aanrander

Voor het Dumpert CSI-team: De Maastrichtse politie heeft foto’s verspreid van een man die in de vroege ochtend van Nieuwjaarsdag 2016 een vrouw heeft mishandeld en proberen aan te randen. Dat gebeurde in het appartementencomplex aan het Koningsplein, waar de vrouw een flat heeft. De man had zijn slachtoffer vanuit het centrum van Maastricht gevolgd. Bij de deur van haar appartement aangekomen, greep de man de vrouw vast. Hij deed pogingen om het slachtoffer haar woning in te duwen en de deur te sluiten, maar de vrouw wist dat te voorkomen door zich hevig te verzetten en te schreeuwen. De man ging er vandoor na een worsteling, waarbij hij de vrouw enkele rake klappen gaf. Topic op GEENSTIJL
Gezocht: Maastrichtse aanrander
Gezocht: Maastrichtse aanrander
Gezocht: Maastrichtse aanrander