Contact

Kies hieronder het onderwerp waarover je contact wil opnemen. Iets insturen kan via 'Uploaden of linktippen' in het menu.

Heb je een klacht over een bepaald filmpje of foto? Dat verbaast ons niks, daar ben je Nederlander voor. Kies dan ‘verwijderverzoek’ en VERGEET NIET te vermelden over welke post het precies gaat en je relatie tot deze content. Anders nemen we je klacht simpelweg niet in behandeling.

Ik mail over:

Dumpert logo
NieuwToppersDumpertTV

Een mooi kerstgebaar

Lieve Postcode Loterij,
Hartstikke super rete bedankt voor jullie reclamekerstkaartje. Als kleine blijk van waardering heb ik een oude doos met 27kg stenen en een kapotte bloempot retour gestuurd. Niet alleen hou ik zo de kerstgedachte in stand, maar zo kom ik ook een keer van m_n ouwe teringzooi af. De pissebedden die tussen de natte stenen zitten mogen jullie houden. Ik kan er niet meer zo goed voor zorgen en ben ervan overtuigd dat ze het bij jullie prima naar hun zin zullen hebben. Joris (de kleinste) houdt niet van housemuziek, daar wordt hij heel nerveus van. Dan weten jullie dat. Ik hoop dat jullie er veel plezier van hebben. Fijne dagen
XXX Rotsie