Contact

Klachten

Kies hieronder het onderwerp waarover je contact wil opnemen. Iets insturen kan via 'Uploaden of linktippen' in het menu.

Heb je een klacht over een bepaald filmpje of foto? Dat verbaast ons niks, daar ben je Nederlander voor. Kies dan ‘verwijderverzoek’ en VERGEET NIET te vermelden over welke post het precies gaat en je relatie tot deze content. Anders nemen we je klacht simpelweg niet in behandeling.

Ik mail over:

Dumpert logo
NieuwToppersDumpertTV

KOMT DAT ZIEN. Mooie Nederlandse Natuurfilm!

Beste GeenStijl/Dumpert, Ik heb een hele gave professionele natuurfilm gemaakt die niet eens saai is! Ik ben afgestudeerd gedragsbioloog en toen voor de zoveelste keer mijn kantoorbaan niet werd verlengd door die flexwet, ben ik lekker op eigen houtje bijtend een jaar lang fulltime de natuur gaan filmen midden in de stad Groningen. Maar dus wel op eigen kosten, zonder subsidie of crowdfunding. Begin deze zomer heb ik de film afgerond en zelf gemonteerd. Mijn natuurfilm laat zien dat de natuur zich overal afspeelt, ook voor onze deur in hartje stad en dat het er net zo mooi en heftig aan toe kan gaan als op de Serengeti. Tot dus ver zijn de reacties van het publiek bij festivals en lokale bioscopen enthousiast. Sinds deze week draait mijn film in de grootste bioscoop van Noord-Nederland, elke dag om 19:30 uur. Maar de mensen weten de film nog niet echt te vinden. Zouden jullie mij hierbij willen helpen door mijn trailer te posten? Kunnen jullie dan melden dat hij in bioscoop Wolff Groningen draait? Hopelijk komen er dan genoeg bezoekers om hem te verlengen :) Mijn film is nu ook geselecteerd voor de professionele categorie van het internationale Wildlife Film Festival Rotterdam. Zondag 1 november gaat hij dus tussen allerlei andere grote natuurfilms in wereldpremière! Uiteindelijk hoop ik dat mijn film in meer bioscopen in Nederland gaat draaien en dat ik wat van mijn investering terugverdien om zo dit gave werk te kunnen blijven doen. Met vriendelijke groet, Hilco Jansma.