Contact

Kies hieronder het onderwerp waarover je contact wil opnemen. Iets insturen kan via 'Uploaden of linktippen' in het menu.

Heb je een klacht over een bepaald filmpje of foto? Dat verbaast ons niks, daar ben je Nederlander voor. Kies dan ‘verwijderverzoek’ en VERGEET NIET te vermelden over welke post het precies gaat en je relatie tot deze content. Anders nemen we je klacht simpelweg niet in behandeling.

Ik mail over:

Dumpert logo
NieuwToppersDumpertTV

GeenStijl crowdfund 15.000 euro voor KWF

Een Veghelse agent werd vorige week veroordeeld tot het betalen van bijna 2500 euro schadevergoeding aan een inbreker, omdat de inbreker door het kordate ingrijpen van die agent gewond was geraakt. Onrechtvaardig en strijdig met het gezond verstand, vonden velen. En dus gingen wij van GeenStijl met de pliesiepet rond. Bijna 15.000 euro haalden we in een etmaal binnen, maar: de schadevergoeding wordt door de politie betaald, en bovendien mogen agenten zulke grote schenkingen niet aannemen volgens de integriteitsregels. Daarom heeft de agent nu zelf een goed doel uitgekozen waar we het geld aan kunnen doneren.