Contact

Klachten

Kies hieronder het onderwerp waarover je contact wil opnemen. Iets insturen kan via 'Uploaden of linktippen' in het menu.

Heb je een klacht over een bepaald filmpje of foto? Dat verbaast ons niks, daar ben je Nederlander voor. Kies dan ‘verwijderverzoek’ en VERGEET NIET te vermelden over welke post het precies gaat en je relatie tot deze content. Anders nemen we je klacht simpelweg niet in behandeling.

Ik mail over:

Dumpert logo
NieuwToppersDumpertTV

Spoedritje door Haarlem

"Dinsdagmiddag kregen wij melding van een aanrijding met letsel tussen een personenauto en een motorrijder op de Prins Bernhardlaan. Een eerste politie-eenheid was al snel ter plaatse en verleende eerste hulp aan de gewonde motorrijder. Gezien de afzetting die gerealiseerd moest worden werd er een tweede auto aangestuurd door de meldkamer. Vanuit deze tweede auto is door ons een video-opname gemaakt. De rit begint vanaf het Ankaraplantsoen in Schalkwijk en gaat met optische en geluidssignalen naar de ongevalslocatie. Kijk mee uit de ogen van de politie tijdens een spoedrit door Haarlem". Via Politie Haarlem