Contact

Kies hieronder het onderwerp waarover je contact wil opnemen. Iets insturen kan via 'Uploaden of linktippen' in het menu.

Heb je een klacht over een bepaald filmpje of foto? Dat verbaast ons niks, daar ben je Nederlander voor. Kies dan ‘verwijderverzoek’ en VERGEET NIET te vermelden over welke post het precies gaat en je relatie tot deze content. Anders nemen we je klacht simpelweg niet in behandeling.

Ik mail over:

Dumpert logo
NieuwToppersDumpertTV

SCHOKKENDE VIDEO. Politie arresteert zwartrijder

Asociale aanhouding.. Niet kunnen inchecken door defect NS. Dan zit je rond 23.00 in de trein en verliezen een paar conducteurs en agenten totaal hun beheersing.. Iets wat begint met goed gedrag en behulpzaamheid escaleert volledig_ Dat allemaal omdat een medepassagier rustig probeert uit te leggen dat hij niet kon inchecken vanwege een defect apparaat.. Meneer verteld nog netjes dat hij zijn Studentenpas kan overleggen maar hij verder niemand kon vinden die hem verder kon helpen. Hij wou graag naar huis want was moe van school en werk. Vervolgens krijg je als antwoord dat ze daar geen moer mee te maken heeft..en hoor je vanuit een paar plekken verder dat de conductrice schreeuwt dat hij de trein uit moet_ Onder luid kabaal en onprofessionele wijze weet deze _dame_ van de N.S de sfeer totaal anders over te brengen naar haar collega_s die met een aantal _assistentie_ bieden. Ze roept versterking want hij mag niet mee..meneer probeert het hele verhaal nogmaals uit te leggen maar ook deze keer is het tevergeefs.. Wellicht de volgende keer maar echt onbeschoft reageren zodat ze een reden hebben om je te molesteren. NS dit siert jullie en de zielepoten onder de Politie die hun beroep zeker geen eer aandragen totaal niet_ Hoe verdrietig en triest als gezagvoerders op een verkeerde manier omgaan met andere mensen