Contact

Klachten

Kies hieronder het onderwerp waarover je contact wil opnemen. Iets insturen kan via 'Uploaden of linktippen' in het menu.

Heb je een klacht over een bepaald filmpje of foto? Dat verbaast ons niks, daar ben je Nederlander voor. Kies dan ‘verwijderverzoek’ en VERGEET NIET te vermelden over welke post het precies gaat en je relatie tot deze content. Anders nemen we je klacht simpelweg niet in behandeling.

Ik mail over:

Dumpert logo
NieuwToppersDumpertTV

GSTV Edition Paris - Je suis Charlie. Part Deux

Parijs. The Day After. Gisteravond was ons GSTV-team al aanwezig op Place de la Potlood voor Part I. Vandaag gingen VanLeeuwen & cameraman Nick de straat op om te praten met demense die als zombies door dat eens zo wereldberoemde bolwerk van free speech ronddoolden. Hee, daar heb je moslimdeskundoloog Harald Doornbos, hee, een bontkraagje die het ook allemaal maar merde vindt, en dan liepen ze ook nog Ze Madonna with ze Big Boobies Alpinopet tegen het frele lijf. Laat u niet afleiden door het accent. Écoutez verdoemme eens naar die dame. Part III, vanaf het Plein van de Republiek volgt later vanavond.