Contact

Klachten

Kies hieronder het onderwerp waarover je contact wil opnemen. Iets insturen kan via 'Uploaden of linktippen' in het menu.

Heb je een klacht over een bepaald filmpje of foto? Dat verbaast ons niks, daar ben je Nederlander voor. Kies dan ‘verwijderverzoek’ en VERGEET NIET te vermelden over welke post het precies gaat en je relatie tot deze content. Anders nemen we je klacht simpelweg niet in behandeling.

Ik mail over:

Dumpert logo
NieuwToppersDumpertTV

Piew piew! Beelden schietpartij No Surrender

Begin oktober besloten een aantal leden van de leren vestjesbrigade om een conflict uit te praten bij een villa in Eindhoven. Met pistolen als mediator. De bewakingsbeelden van dat "gesprek" zijn nu verspreid door de politie, die nog op zoek is naar wat participanten. Wat ons het meest verbaast? Niet de wijze waarop motorclubs hun conflicten oplossen. Dat zal ons aan onze reet roesten, zolang ze ons er maar niet mee lastig vallen. Maar wel dat het blijkbaar mogelijk is om ongeschonden weg te komen als iemand op een halve meter afstand een pistool leeg schiet op je lichaam. We hadden geen idee dat zoiets kon.