Contact

Kies hieronder het onderwerp waarover je contact wil opnemen. Iets insturen kan via 'Uploaden of linktippen' in het menu.

Heb je een klacht over een bepaald filmpje of foto? Dat verbaast ons niks, daar ben je Nederlander voor. Kies dan ‘verwijderverzoek’ en VERGEET NIET te vermelden over welke post het precies gaat en je relatie tot deze content. Anders nemen we je klacht simpelweg niet in behandeling.

Ik mail over:

Dumpert logo
NieuwToppersDumpertTV

GSTV aan het front van de Sintocht

Wat er vandaag op de Markt in Gouda gebeurde tijdens de intocht van Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten, vervult ons met oprechte droefenis. Ondanks dat er coulance is getoond in de vorm van Kaas- en Stroopwafelpieten en zelfs een doodenge Horrorclownpiet, vonden de Zwarte Pieten-haters het tóch nodig om openlijk en zonder enige terughoudendheid hun agressieve bestrijding van een fijn en warm kinderfeest door te zetten. Op de Markt. Tussen de kinderen, naar wie ze "racist!" schreeuwden en riepen dat Sinterklaas niet bestaat. Ook de extreemrechtse tegenbeweging die zich op het plein liet zien, de kaalkopjes voor de gelegenheid slordig zwart geschminkt, is geen haar beter. Debat, fijn. Ruzie, ook goed. Maar niet tussen het publiek op de Dag der Dagen voor de kinderen van Nederland, de intocht van Sinterklaas.