Contact

Kies hieronder het onderwerp waarover je contact wil opnemen. Iets insturen kan via 'Uploaden of linktippen' in het menu.

Heb je een klacht over een bepaald filmpje of foto? Dat verbaast ons niks, daar ben je Nederlander voor. Kies dan ‘verwijderverzoek’ en VERGEET NIET te vermelden over welke post het precies gaat en je relatie tot deze content. Anders nemen we je klacht simpelweg niet in behandeling.

Ik mail over:

Dumpert logo
NieuwToppersDumpertTV

Petjeshufters rippen Coffeeshop in Amsterdam

Kent u dat verhaal van die inbrekers in Assen die in september van dit jaar inbraken gingen plegen? Nou, ze gingen niet. Want ze zaten allemaal vast. Assen was een maand lang (!) inbraakvrij want alle boefkloodtzakjes zaten keurig opgeborgen in de bak. Daar moesten we aan denken toen we een shitload aan filmpjes binnenkregen van een inbraak in een Amsterdamse coffeeshop aan de Nieuwendijk. Twee petjeshufters vonden het nodig een hardwerkende drugsondernemer te beroven. Buit: 680 euro. Beelden zijn met phone van CCTV opgenomen, vandaar de achtergrondgeluiden. Herkent u de petjeshufters dan gaarne contact opnemen met redactie@geenstijl.nl Beloning: een setje oud-Hollandsche djonko's