Contact

Klachten

Kies hieronder het onderwerp waarover je contact wil opnemen. Iets insturen kan via 'Uploaden of linktippen' in het menu.

Heb je een klacht over een bepaald filmpje of foto? Dat verbaast ons niks, daar ben je Nederlander voor. Kies dan ‘verwijderverzoek’ en VERGEET NIET te vermelden over welke post het precies gaat en je relatie tot deze content. Anders nemen we je klacht simpelweg niet in behandeling.

Ik mail over:

Dumpert logo
NieuwToppersDumpertTV

Politie belaagd met bijl in Schilderswijk

Volgens Omroep West was de politie afgekomen op een melding van kindermishandeling. Een vader zou zijn kind in een supermarkt aan de Hoefkade hebben afgetuigd. Toegesnelde agenten gingen op straat met betrokkenen in gesprek, waarna omstanders zich met de zaak gingen bemoeien.

Een 14-jarige jongen die niet naar de politie wilde luisteren en zich niet kon identificeren, werd aangehouden. Daarop kwamen er nog meer mensen in opstand. Met extra mankracht kon de politie de agressieve groep op afstand houden. Toen een man met een vleesbijl zijn opwachting maakte, trokken de agenten hun dienstwapen. TOPIC op GeenStijl.