Contact

Kies hieronder het onderwerp waarover je contact wil opnemen. Iets insturen kan via 'Uploaden of linktippen' in het menu.

Heb je een klacht over een bepaald filmpje of foto? Dat verbaast ons niks, daar ben je Nederlander voor. Kies dan ‘verwijderverzoek’ en VERGEET NIET te vermelden over welke post het precies gaat en je relatie tot deze content. Anders nemen we je klacht simpelweg niet in behandeling.

Ik mail over:

Dumpert logo
NieuwToppersDumpertTV
Panische upload v/d dag

Panische upload v/d dag

Redactie,

Nederlanders zijn zorgeloos, goed van vertrouwen en argeloos. Ons kan niets gebeuren. De regering en de overheid hebben een dergelijke houding bij de bevolking gecreëerd en geïndoctrineerd. We zijn gehersenspoeld door de T.V. We hebben niet in de gaten dat de Ebola-uitbraak via Lampedusa naar Europa kan worden gebracht. (Al die arme en besmette bootvluchtelingen). Heel Afrika gaat straks lopen en op de vlucht voor Ebola. Italië is vlakbij Nederland en er is geen grenscontrole. De vluchtelingen zullen zich tussen het vakantiegangers en het verkeer mengen en naar Nederland komen om de mensen hier met Ebola te besmetten. De ziekenhuizen en doctoren en hulpverleners zullen uit humaniteit het eerste besmet worden en sterven. Daarmee is de weg vrij voor een algehele epidemie en een pandemie. Waar kunnen we beschermende kleding en mondmaskers krijgen als de grote uitbraak volgt? De regering laat ons in de steek. Dan zullen de Europeanen massaal uitsterven. Bedenk dat dit nog maar een horrorscenario is. Het is de realiteit van alle dag. Bij deze ben je gewaarschuwd, sluit de grenzen nu het nog kan. De fotobijlagen laten zien wat Ebola met je doet en er is op dit moment nog geen geneesmiddel tegen deze dodelijke ziekte voorhanden.