Contact

Kies hieronder het onderwerp waarover je contact wil opnemen. Iets insturen kan via 'Uploaden of linktippen' in het menu.

Heb je een klacht over een bepaald filmpje of foto? Dat verbaast ons niks, daar ben je Nederlander voor. Kies dan ‘verwijderverzoek’ en VERGEET NIET te vermelden over welke post het precies gaat en je relatie tot deze content. Anders nemen we je klacht simpelweg niet in behandeling.

Ik mail over:

Dumpert logo
NieuwToppersDumpertTV
DUMPERT 5.0 IS UIT!!!!

DUMPERT 5.0 IS UIT!!!!

Wat al jaren vanzelfsprekend was voor mensen met een 'Premium Dumpert Über Lutser Account', is nu ook voor de gewone reaguurder beschikbaar. Dumpert 5.0, helemaal GRATIS! 720p waar het bronmateriaal het toelaat. Zelfs met terugwerkende kracht zijn al de oude filmpjes 720p gemaakt. Dat betekent dat u nu eindelijk DIT filmpje uit 2011 of DIT uit 2008 terug kan kijken in HD.

Klik bij video's op het icoontje rechtsonder om de weergave te vergroten. Hoezee! Verder is de site helemaal opnieuw opgebouwd en te bekijken op ALLE (mobiele) apparaten. Pak je browservenster maar eens lekker beet en versleep de zooi naar het midden toe. Alles gaat gewoon mee! Hoe awesome is dat?! Check Dumpert.nl op je smartphone of tablet want apps zijn zooo 2013. Enjoy!