Contact

Kies hieronder het onderwerp waarover je contact wil opnemen. Iets insturen kan via 'Uploaden of linktippen' in het menu.

Heb je een klacht over een bepaald filmpje of foto? Dat verbaast ons niks, daar ben je Nederlander voor. Kies dan ‘verwijderverzoek’ en VERGEET NIET te vermelden over welke post het precies gaat en je relatie tot deze content. Anders nemen we je klacht simpelweg niet in behandeling.

Ik mail over:

Dumpert logo
NieuwToppersDumpertTV
Bill Gates en Paul Allen doen het nog keer

Bill Gates en Paul Allen doen het nog keer

"Het is één van de bekendste foto's uit de beginjaren van Microsoft: algemeen directeur Bill Gates - 26 jaar - en executive vice president Paul Allen - 28 jaar - tussen de computers die het toenmalige pc-landschap vormden.

Weinig mensen wisten op dat moment dat Microsoft twee maanden daarvoor een deal had gesloten met IBM voor de ontwikkeling van een nieuw besturingssysteem voor een apparaat dat de naam Personal Computer ingang zou doen vinden, en niemand kon bevroeden hoe die overeenkomst de wereld van personal computing zou vormen - en Microsoft naar de toppen van het bedrijfsleven zou stuwen."