Contact

Klachten

Kies hieronder het onderwerp waarover je contact wil opnemen. Iets insturen kan via 'Uploaden of linktippen' in het menu.

Heb je een klacht over een bepaald filmpje of foto? Dat verbaast ons niks, daar ben je Nederlander voor. Kies dan ‘verwijderverzoek’ en VERGEET NIET te vermelden over welke post het precies gaat en je relatie tot deze content. Anders nemen we je klacht simpelweg niet in behandeling.

Ik mail over:

Dumpert logo
NieuwToppersDumpertTV

Dumpert Opsporing Verzocht

Op donderdag 15 november 2012 werd een 83-jarige man uit Hoogeveen afgeleid tijdens het pinnen. Drie mannen wisten het slachtoffer hierdoor geld afhandig te maken. Toen de bejaarde man van zijn scootmobiel afstapte om rond 09.50 uur te pinnen bij de geldautomaat aan het Haagje in Hoogeveen kwamen er twee mannen bij hem staan. Ze leidden de 83-jarige af door onder andere een krant voor zijn gezicht te houden. Doordat het slachtoffer de pincode al had ingetoetst hoefden de mannen alleen nog het bedrag in te toetsen. Uiteindelijk gaan de mannen er met het geld van het slachtoffer vandoor.

Wie herkent de drie verdachten? Bel dan met de politie via het algemene telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief). Blijft u liever anoniem, neem dan contact op met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 (gratis).