Contact

Klachten

Kies hieronder het onderwerp waarover je contact wil opnemen. Iets insturen kan via 'Uploaden of linktippen' in het menu.

Heb je een klacht over een bepaald filmpje of foto? Dat verbaast ons niks, daar ben je Nederlander voor. Kies dan ‘verwijderverzoek’ en VERGEET NIET te vermelden over welke post het precies gaat en je relatie tot deze content. Anders nemen we je klacht simpelweg niet in behandeling.

Ik mail over:

Dumpert logo
NieuwToppersDumpertTV

Filmpje arrestatie gewapende man bij de buren op het dak

Zondagmorgen 13 september werden ik en mijn vriendin wakker door de kreet; Halt Politie! Wij keken hierdoor uit het raam en zagen op het dakterras 6 agenten met kogelvrij vest en handen op de holsters. Zij klommen het dak op bij de buren waar wij ook goed zicht op hebben. Daar trokken zij hun pistool en hielden een tijd een meneer onder schot. Na enige tijd werd hij dan ook in de boeien geslagen. Naar wat later bleek was hij gewapend met een vuurwapen. Dit alles gebeurde in de Gelkingestraat (Centrum van Groningen. Het leverde een leuk filmpje op waar de politie voorzichtig maar professioneel de man arresteerden. Ik hoop dat deze bij jullie in de dumpert kan en vaak wordt bekeken! Groeten.