Contact

Kies hieronder het onderwerp waarover je contact wil opnemen. Iets insturen kan via 'Uploaden of linktippen' in het menu.

Heb je een klacht over een bepaald filmpje of foto? Dat verbaast ons niks, daar ben je Nederlander voor. Kies dan ‘verwijderverzoek’ en VERGEET NIET te vermelden over welke post het precies gaat en je relatie tot deze content. Anders nemen we je klacht simpelweg niet in behandeling.

Ik mail over:

Dumpert logo
NieuwToppersDumpertTV
Tasjes dief

Tasjes dief

Vandaag waren we een rondje aan het lopen door het park hier in Bangalore, India. Opeens doken er een paar aapjes op die de bezoekers van het park wel heel erg interessant vonden. Eén van de apen ging gelijk op zijn doel af; namelijk de handtas van een mevrouw die door angst de tas gelijk los liet. De aap rende er gelijk mee de boom in waar hij uitgebreid de inhoud van de tas ging bekijken. Hij gooide er alles uit en at elk eetbaar iets op! Het geld dwarrelde even later uit de boom en de pen en ketting mochten de andere aapies hebben want de tasjesdief had een zakje met eten gevonden die hij liever niet wilde delen. De eigenaresse van de tas keek beteuterd toe tot het moment dat de apen wat lieten vallen zodat ze het terug kon pakken! Groetjes, Annelies
Tasjes dief
Tasjes dief
Tasjes dief
Tasjes dief
Tasjes dief
Tasjes dief
Tasjes dief
Tasjes dief
Tasjes dief
Tasjes dief