Contact

Klachten

Kies hieronder het onderwerp waarover je contact wil opnemen. Iets insturen kan via 'Uploaden of linktippen' in het menu.

Heb je een klacht over een bepaald filmpje of foto? Dat verbaast ons niks, daar ben je Nederlander voor. Kies dan ‘verwijderverzoek’ en VERGEET NIET te vermelden over welke post het precies gaat en je relatie tot deze content. Anders nemen we je klacht simpelweg niet in behandeling.

Ik mail over:

Dumpert logo
NieuwToppersDumpertTV
Beperkt Houdbaar 2

Beperkt Houdbaar 2

Onweerstaanbaar als een slagroomgebakje! Combineert een zachte peeling met een intensief hydraterende werking zodat de dode huidcellen worden losgeweekt en celvernieuwing een stimulans krijgt. Met Life Pearl slaagden de laboratoria van Helena Rubinstein een zeer hoge concetratie parels te stabiliseren zodat het direct opgenomen kan worden door de huid. hierdoor heeft het een direct en duurzaam effect op de kwaliteit en de teint van de huid. Beschermt de huid tegen vroegtijdige veroudering: krachtige anti-oxidanten en een anti-vervuilings-complex. Non-stop hydratatie en innovatie op het gebied van crémes! Wond-helende eigenschappen met activatie immuunsysteem en uitschakeling van de vrije radicalen! Door een intensieve werkende mix van exfoliërende ingredienten komen nieuwe, levendige cellen sneller naar het huidoppervlak. Het celvernieuwingsproces wordt continu gestimuleerd op diverse niveau's! Resultaat: een blijvend zachte en stralende huid!!!