Contact

Kies hieronder het onderwerp waarover je contact wil opnemen. Iets insturen kan via 'Uploaden of linktippen' in het menu.

Heb je een klacht over een bepaald filmpje of foto? Dat verbaast ons niks, daar ben je Nederlander voor. Kies dan ‘verwijderverzoek’ en VERGEET NIET te vermelden over welke post het precies gaat en je relatie tot deze content. Anders nemen we je klacht simpelweg niet in behandeling.

Ik mail over:

Dumpert logo
NieuwToppersDumpertTV

Pride vlag fittie uitgelegd

In de gay community wordt hier telkens vaker over gesproken. De gekaapte Pride vlag. De originele Baker Pride vlag uit 1978 🏳️‍🌈 is een vlag waarin iedereen zich kan vinden, niemand wordt uitgesloten. De kleuren van de vlag zijn gekoppeld aan sex, leven, heling, zonlicht, natuur, magie en de geest. (Het origineel had 8 ipv 6 kleuren, de roze verf was een tijd slecht verkrijgbaar dus moesten ze deze baan weglaten. Een even getal aan banen was weer makkelijker voor de productie dus turkoois en violet maakte ruimte voor blauw.) De Progress vlag accentueert groepen door toevoegingen op de originele Baker Pride vlag. Hiermee verliest de Pride vlag zijn neutrale spirituele waarden die juist voor iedereen was gemaakt. Vele uit de “gay community” kunnen zich niet vinden in de Progress vlag en ook hoe deze vlag op handen wordt gedragen door, vaak onwetende, bedrijven en andere organisaties.