Contact

Kies hieronder het onderwerp waarover je contact wil opnemen. Iets insturen kan via 'Uploaden of linktippen' in het menu.

Heb je een klacht over een bepaald filmpje of foto? Dat verbaast ons niks, daar ben je Nederlander voor. Kies dan ‘verwijderverzoek’ en VERGEET NIET te vermelden over welke post het precies gaat en je relatie tot deze content. Anders nemen we je klacht simpelweg niet in behandeling.

Ik mail over:

Dumpert logo
NieuwToppersDumpertTV

Pisventjes gooien stenen naar zwijnen en slopen de boel

Buurtboerderij in Eindhoven heeft bijna dagelijks last van vandalisme zoals vernielingen, aanvallen van de biggen, en het uittrekken van onze groente bedoeld voor zorgbehoevende en community leden.

We hebben onlangs de jonge daders op beeldmateriaal kunnen filmen (we houden een oogje in het zeil bij onze biggen) hierop was het vandalisme te zien.

We willen jullie vragen of jullie deze jongens wellicht herkennen van het filmpje? Het filmpje hieronder hebben we met goedkeur van de politie (die ook betrokkken zijn in de zoektocht) hier bijgevoegd.

We hopen op jullie hulp deze jongens te herkennen en wellicht een oogje in het zeil te houden als je meer vernielingen ziet of aanvallen op de dieren. Heel hartelijk dank!