Contact

Kies hieronder het onderwerp waarover je contact wil opnemen. Iets insturen kan via 'Uploaden of linktippen' in het menu.

Heb je een klacht over een bepaald filmpje of foto? Dat verbaast ons niks, daar ben je Nederlander voor. Kies dan ‘verwijderverzoek’ en VERGEET NIET te vermelden over welke post het precies gaat en je relatie tot deze content. Anders nemen we je klacht simpelweg niet in behandeling.

Ik mail over:

Dumpert logo
NieuwToppersDumpertTV

Verhaal achter "Meisje wil haar stoel terug"

Het verhaal achter DIT filmpje, waarbij een knul 'zomaar' een meisje sloeg.

Bij ons op school is het normaal dat als je wegloopt bij je stoel en iemand anders wil de stoel, hij gepakt kan worden en je pech hebt. Deze meid die wou dat niet accepteren. Een van mijn vrienden had al haar stoel gepakt en kreeg zelf een paar klappen van haar. Dit is daarna nog 2 keer gebeurd. Bij de tweede keer is die meid boos geworden en liep naar de jongens toe die de stoel hadden gepakt. Ze sloeg een paar van die jongens en greep er ook eentje bij de keel. Toen kwam deze grote jongen aangelopen en zei ongeveer dit tegen die meid: geef die stoel terug, je hebt pech gehad. (je kan dit terug luisteren op de video, ik kan het zelf niet goed horen en ik weet het ook niet meer zeker). De jongen pakte de stoel en wou hem terugzetten waarna die meid hem begon te slaan en hij haar sloeg. Je mag er van vinden wat je wilt maar ik vind het haar verdiende loon. Trouwens was ze niet buiten weesten geslagen. Toen ze op de grond lag zag ik dat ze huilde en voor zover ik weet kan dat niet als je bewusteloos bent. Ze heeft trouwens ook wel hulp ontvangen van een meid die erbij stond, maar wat me wel verbaasde is dat maar heel weinig mensen haar hielpen, dus ik denk niet dat veel mensen haar aardig vinden.