Contact

Kies hieronder het onderwerp waarover je contact wil opnemen. Iets insturen kan via 'Uploaden of linktippen' in het menu.

Heb je een klacht over een bepaald filmpje of foto? Dat verbaast ons niks, daar ben je Nederlander voor. Kies dan ‘verwijderverzoek’ en VERGEET NIET te vermelden over welke post het precies gaat en je relatie tot deze content. Anders nemen we je klacht simpelweg niet in behandeling.

Ik mail over:

Dumpert logo
NieuwToppersDumpertTV

A2 Utrecht volledige video

Hier het hele filmpje. Ik heb die bmw echt niet zien aankomen, anders was ik aan de kant gegaan, als je zoveel haast heb zal er vast een goeie reden zijn. De tijd is nog zomertijd dus het was net voor 6 uur in de ochtend. Busje voor mij ging 130 op de klok ongeveer en toen die naar rechts ging heb ik mijn cruise op 134 gps gezet. (FM snelheid) ik zit veel op de weg en ben zelf zeker niet een perfecte Chaffeur maar deze inhaal actie vind ik buitengewoon gevaarlijk. Vandaar dat hij op dumpert staat. Hopelijk ziet de bmw rijder hem terug en knippert hij in het vervolg even als hij er langs wil. Ik zal er zelf op letten om wat vaker naar rechts te gaan. (Andere video HIERR)