Contact

Kies hieronder het onderwerp waarover je contact wil opnemen. Iets insturen kan via 'Uploaden of linktippen' in het menu.

Heb je een klacht over een bepaald filmpje of foto? Dat verbaast ons niks, daar ben je Nederlander voor. Kies dan ‘verwijderverzoek’ en VERGEET NIET te vermelden over welke post het precies gaat en je relatie tot deze content. Anders nemen we je klacht simpelweg niet in behandeling.

Ik mail over:

Dumpert logo
NieuwToppersDumpertTV

Sam de dashcam-man! | Dumpert Nazorg

Sam haalde bijna hoogstpersoonlijk een alcomobilist van de weg met zijn dashcam en belletje naar 112 zoals jullie konden zien in DEZE video! René ging met mini-mini-Nick naar Alkmaar om Sam te feliciteren en ondervragen over zijn heldendaad. We hebben zelf nog contact gehad met de politie, die vertelden dat de bestuurder inderdaad onder invloed was en zijn rijbewijs is ingenomen. Ook vertelden ze dat het geen standaardprocedure is dat een helikopter bij dergelijke meldingen altijd wordt ingezet. Als een helikopter toevallig in de buurt is, kan deze meekijken. Lekker gewerkt Sam en politie!