Contact

Kies hieronder het onderwerp waarover je contact wil opnemen. Iets insturen kan via 'Uploaden of linktippen' in het menu.

Heb je een klacht over een bepaald filmpje of foto? Dat verbaast ons niks, daar ben je Nederlander voor. Kies dan ‘verwijderverzoek’ en VERGEET NIET te vermelden over welke post het precies gaat en je relatie tot deze content. Anders nemen we je klacht simpelweg niet in behandeling.

Ik mail over:

Dumpert logo
NieuwToppersDumpertTV

Ron van Zalmsaus (feat. sneak¥niki) - Voor Een Meisje

Hoi lieve mensen van Dumpert,

Wat fijn dat mijn eerste videoclip met zoveel liefde is ontvangen door deze warme community. Hierbij presenteer ik jullie de tweede videoclip van mijn rapalbum DE ZALMSOUND. Dit maal doet ook sneak¥niki mee op de plaat. Hij is nieuw in de rapgame, maar bij het grote publiek is hij beter bekend als Yannick van de Velde van het duo Rundfunk. Je hoort hem in de refreinen, en hoe. Verder wil ik even zeggen dat ik mijn centen er doorheen heb gejaagd voor die eerste clip, dus dat deze misschien een beetje minimalistisch is. Maar we doen gewoon alsof dat om artistieke redenen is, ja? Ik hoop dat jullie de zes en een halve minuut volhouden, maar anders, even goede vrienden. Ik hou het nooit zes en een halve minuut vol.

Liefs,Ron