Contact

Kies hieronder het onderwerp waarover je contact wil opnemen. Iets insturen kan via 'Uploaden of linktippen' in het menu.

Heb je een klacht over een bepaald filmpje of foto? Dat verbaast ons niks, daar ben je Nederlander voor. Kies dan ‘verwijderverzoek’ en VERGEET NIET te vermelden over welke post het precies gaat en je relatie tot deze content. Anders nemen we je klacht simpelweg niet in behandeling.

Ik mail over:

Dumpert logo
NieuwToppersDumpertTV
Ah erlebnis in supermarkt

Ah erlebnis in supermarkt

In een vestiging van de grootste supermarktketen van Nederland met een marktaandeel van ongeveer 35% in 2020, is bijgevoegd item aan te schaffen in de aanbieding voor een bijzonder speciale en tijdelijk prijs. Dit unieke exemplaar is een gevlochten object, ook wel korf genoemd, soms voorzien van oren of een hengsel om het gemakkelijker te kunnen dragen, dat dient om iets in te doen. Het is van alle kanten behalve de bovenkant afgesloten. Die kan soms gesloten worden met een deksel. Van oudsher zijn wilgentenen, stro, gras en rotan populaire materialen om dergelijke producten van te maken. Tegenwoordig worden ook papier, metaaldraad en kunststoffen gebruikt. Exemplaren van wilgenteen worden in de 21ste eeuw nog steeds op ambachtelijke wijze door handwerkers vervaardigd.