Contact

Kies hieronder het onderwerp waarover je contact wil opnemen. Iets insturen kan via 'Uploaden of linktippen' in het menu.

Heb je een klacht over een bepaald filmpje of foto? Dat verbaast ons niks, daar ben je Nederlander voor. Kies dan ‘verwijderverzoek’ en VERGEET NIET te vermelden over welke post het precies gaat en je relatie tot deze content. Anders nemen we je klacht simpelweg niet in behandeling.

Ik mail over:

Dumpert logo
NieuwToppersDumpertTV

Terugkijken: Persconferentie over gijzeling in Apple Store

De gijzelnemer is een 27-jarige Amsterdammer. Hij eiste 200 miljoen euro aan cryptovaluta. "De verdachte had de gijzelaar voortdurend onder schot en dreigde zich op te blazen", zei de Amsterdamse politiechef Frank Paauw.

Vier personen hielden zich gedurende de gijzeling schuil in een kast op de begane grond. "Zij hebben urenlang in angst geleefd.

Direct na aankomst van de politie opende de gijzelnemer het vuur op de politie met een automatisch wapen. Volgens de politie is er zeker vier keer geschoten.

Rond 22.30 uur vroeg de gijzelnemer om water. Dat werd toegezegd door de politie. Een robot bracht het water. Toen de gijzelnemer naar buiten ging, zette zijn gijzelaar een 44-jarige Engelsman, het op een lopen. De gijzelnemer ging er achteraan en werd door een auto van de Dienst Speciale Interventies aangereden. Hij is zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. Alle betrokkenen zijn in veiligheid gebracht.