Contact

Kies hieronder het onderwerp waarover je contact wil opnemen. Iets insturen kan via 'Uploaden of linktippen' in het menu.

Heb je een klacht over een bepaald filmpje of foto? Dat verbaast ons niks, daar ben je Nederlander voor. Kies dan ‘verwijderverzoek’ en VERGEET NIET te vermelden over welke post het precies gaat en je relatie tot deze content. Anders nemen we je klacht simpelweg niet in behandeling.

Ik mail over:

Dumpert logo
NieuwToppersDumpertTV

Hoe Roemeense tuiginbrekers te werk gaan

Iets voor vier uur 's middags belt een vrouw aan, met een smoesje: ze zoekt 'familie India'. Drie dagen later staat er een man met een zonnebril voor de deur. Ook hij meldt zich met een smoesje (niet te zien op de beelden). Weer negen dagen later komt om 14:31 uur dezelfde vrouw als bijna twee weken geleden weer langs, nu met hoofddoek. Ze belt aan, maar loopt direct weg. Zeven minuten later melden de man en de vrouw zich samen. Er doet niemand open, de vrouw kijkt even in het schuurtje maar gaat niet naar binnen. Binnen een minuut zijn ze er weer. De man heeft inmiddels een mondkapje op, de vrouw heeft haar hoofddoek voor de mond geslagen. Terwijl ze nog maar eens aanbellen proberen ze samen de voordeur open te krijgen, dit lukt niet.