Contact

Kies hieronder het onderwerp waarover je contact wil opnemen. Iets insturen kan via 'Uploaden of linktippen' in het menu.

Heb je een klacht over een bepaald filmpje of foto? Dat verbaast ons niks, daar ben je Nederlander voor. Kies dan ‘verwijderverzoek’ en VERGEET NIET te vermelden over welke post het precies gaat en je relatie tot deze content. Anders nemen we je klacht simpelweg niet in behandeling.

Ik mail over:

Dumpert logo
NieuwToppersDumpertTV

Dumpert South Park-creatuurdert Arno te gast bij Creatyfes!

“Geef het een gezicht en het is een monster” is wat de dokter dacht toen Patricia Paay uit de baarmoeder kwam en is wat wij dachten bij het materiaal van deze aflevering van Creatyfes! Kijk hoe de monsterlijke schreeuwbuis goed bij de schacht wordt gepakt door een grote groep creatieve mensen. Met deze week een speciale gast: Arno! Hij heeft weer een nieuwe aflevering van Dumpert - South Park gemaakt!

Kleine note, we zijn er een tijdje niet dus jullie hebben wat langer om videofucks te maken! Groetjes vanaf een niet te benoemen zonnig eiland!

Dus stemmen op je favoriete videofuck van deze week kan HIERRRRRR! Zelf meefucken? Materiaal voor de volgende keer: HIERRRR