Contact

Klachten

Kies hieronder het onderwerp waarover je contact wil opnemen. Iets insturen kan via 'Uploaden of linktippen' in het menu.

Heb je een klacht over een bepaald filmpje of foto? Dat verbaast ons niks, daar ben je Nederlander voor. Kies dan ‘verwijderverzoek’ en VERGEET NIET te vermelden over welke post het precies gaat en je relatie tot deze content. Anders nemen we je klacht simpelweg niet in behandeling.

Ik mail over:

Dumpert logo
NieuwToppersDumpertTV

Oranjelied V2 met extranieuwe clip!

Hoi Dumpert-toppers, dankzij jullie plaatsing van onze clip op Dumpert van Holland scoort weer een goal! zijn we opgepikt door KINK. Hij is zelfs gedraaid op de radio. XD DJ Tim op het Broek is een actie gestart om ons op TV Oranje te krijgen. Uiteraard vooral vanwege het "roflol!"-gehalte om deze herrie ineens tussen Tino Martin en Ben&Ruurd in te horen. Aangezien onze DIY clip (overduidelijk) van nogal vercrackte kwaliteit was, moesten we wel een nieuwe maken die aan de eisen van TV Oranje voldoet. Die is inmiddels gereed en donderdag wordt hij daadwerkelijk uitgezonden. Hopelijk helpt het mee om onze Oranje boys naar de finale te schreeuwen. Anyways, nogmaals superbedankt voor het plaatsen twee weken geleden! Dumpert en de reaguurders rocken! 🤘🇳🇱⚽️😎 Grts, Martin