+1
+8053kudos
+1

500 euro verdienen? Deze boefjes herkennen!

Wie herkent deze hufter(s) waarvan er één op de Vondelstraat in Alkmaar een Rolex jat en mij vervolgens steekt met een mes?

Ik verkoop een Rolex Submariner op marktplaats, er belt iemand op, die komt bij mij thuis kijken. (vrijdag was dat). Hij nam hem niet af en zou elders nog kijken naar een ander horloge. Achteraf belde hij dat hij die andere gekocht had. Die avond sprak ik de persoon van wie die andere was, en die zei dat hij helemaal niet had gekocht en dat hij nog eerst bij mij ging kijken. Dit was de verkenner (eerste filmpje).
Die dag erna belt iemand anders die hem wil kopen. Hij noemt zichzelf Jelle. Mijn vriendin vond het eng om thuis af te spreken voor dit soort transacties, dus spreken wij af in een restaurant vlakbij. Deze jongen doet heel vreemd en opeens kreeg ik het idee dat hij ze wou omwisselen. Mijn horloge stond de datum op de 12e, en opeens stond hij op om een loepje uit de auto te halen, en legde hij een horloge neer met de datum op de 25e. (tweede filmpje).
Buiten heeft hij mij vermoedelijk neergestoken met een mes-achtig item. Ik bleef achter hem aan gaan, maar op een gegeven moment was ik teveel bloed kwijt en lukte dat niet meer. Ik heb nog geprobeerd om auto's aan te houden zodat ik kon vragen of ze achter die jongen aan wouden gaan, maar niemand stopte voor mij. Evenals fietsers, die fietsten gewoon door.
De ambulance en politie zijn toen gekomen. Mijn hand is gehecht en ik heb daar erg veel last van (zit in de IT, dus typen is een nachtmerrie).

Reward: 500 euro (per boefje) als ze binnen 36 uur gepakt zijn (na het geven van de gouden tips aan de politie via 0900-8844, en dat moet dan niet anoniem) 400 euro (per boefje) als ze binnen 48 uur gepakt zijn (na het geven van de gouden tips aan de politie via 0900-8844, en dat moet dan niet anoniem) 300 euro (per boefje) als ze binnen 72 uur gepakt zijn (na het geven van de gouden tips aan de politie via 0900-8844, en dat moet dan niet anoniem) 250 euro (per boefje) als ze binnen >72 uur gepakt zijn (na het geven van de gouden tips aan de politie via 0900-8844 nummer, en dat moet dan niet anoniem)

| 184.328 views (0 views vandaag)
cctv

Zie ook